قابل توجه اساتید، دانشجویان و صاحبان ایده و اختراع

۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۹ کد : ۳۶۲۵ اطلاعیه ها
منبع اطلاعیه: معاونت پژوهش و فناوری دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی

به اطلاع می رساند، بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار به منظور ارائه آخرین یافته های فناورانه در دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها، پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف از جمله رشته‌های مرتبط صنعتی، کشاورزی، دارویی و خدماتی از تاریخ ۲۴ آذرماه تا ۲۷ آذرماه ۱۴۰۰، همزمان با نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت داخل برگزار شود.
شما استادان، دانشجویان و صاحبان ایده و اختراع می توانید برای ثبت مشخصات دستاوردهای فناورانه و طرح های پژوهشی در سامانه ی ارزیابی فناوری به نشانی www.irantechhub.ir اقدام نمایید.
صاحبان محترم فناوری می بایست فناوری های خود را با نام دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشکده- آموزشکده .... خود ثبت و حتما گزینه ی ارزیابی TRL را تکمیل کنند. شایان ذکر است آن دسته از پژوهشگران فناوران و شرکت های فناوری و دانش بنیان که سال قبل در سامانه ثبت نام نموده و و قصد ویرایش یا درج اطلاعات و مستندات جدید را دارند می توانند از هم اکنون برای ویرایش از طریق سامانه اقدام نمایند.

کلید واژه ها: قابل توجه اساتید، دانشجویان و صاحبان ایده و اختراع