نکات ضروری و راهنمای پیش ثبت نام الکترونیکی  دانشجویان نو ورود  ۱۴۰۰ دانشگاه فنی و حرفه ای

۰۷ مهر ۱۴۰۰ | ۲۲:۰۸ کد : ۳۵۷۸ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

ورود کلیه دانشجویان نوورود به سامانه و دریافت رسید دیجیتالی الزامی بوده و عدم ورود به سامانه  به منزله انصراف میباشد و شماره دانشجویی به شرط ورود و دریافت رسید دیجیتالی  خواهد بود. نداشتن کد پیگیری دیپلم و نظام وظیفه . کارنامه سلامت در این مرحله اجباری نیست.

راهنمای پیش ثبت نام الکترونیکی  دانشجویان نو ورود  دانشگاه فنی و حرفه ای
سال     1400سامانه   https://r.tvu.ac.ir
1-  برای ورود به سامانه نیاز به شماره پرونده یا داوطلبی در آزمون سال جاری ، شماره شناسنامه (کدملی) ، سال تولد (1380)
2-  با ورود به سامانه مشخصات هویتی و مقطع رشته قبولی دانشجو مشاهده میگردد ، در پایین مشخصات قسمتی برای ثبت توضیحات در صورت مغایرت اطلاعات وجود دارد
3-  ورود اطلاعات موبایل دانشجو، موبایل پدر ، موبایل مادر ، شغل پدر ، شغل مادر ، تلفن ثابت ، آدرس که علامت * دارند اجباری و قسمت سازمانهای حمایتی و وضعیت جسمانی  اجباری نبوده و با زدن دکمه ثبت و مرحله بعد به صفحه تعیین مدرک منتقل میگردد.
4-  تعیین وضعیت مدرک قبلی دانشجو در یکی از سه حالت
5-  تعیین وضعیت نظام وظیفه در یکی از حالتهای موجود
6-  ثبت کد پیگیری تاییدیه دیپلم و سوابق فارغ التحصیلی دیپلم (کارشناسی ناپیوسته نیازی نیست) ، ثبت کد پیگیری معافیت تحصیلی نظام وظیفه(دانشجویان پسر مشمول)، ثبت کد پیگیری کارنامه سلامت (همه دانشجویان)اگر فعلا آماده نیست میتوان از این مرحله گذشت  و فعلا اجباری نیست ولی این جداول به عنوان مدارک ناقص تا زمان تکمیل شدن و تایید از سوی کاربر دانشکده به عنوان ناقص می ماند.
7-  آپلود مدارک مورد نیاز (فعلا فقط صفحه اول شناسنامه با فرمت jpg یا jpeg با حداکثر حجم 500K )
8-  اتمام و رسید دریافت دیجیتال یا رفتن به مرحله اول و ویرایش مراحل فوق

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: نکات ضروری در پیش ثبت نام الکترونیکی دانشجویان نو ورود دانشگاه فنی و حرفه ای