۰۷ مهر ۱۴۰۰ | ۲۱:۴۴ کد : ۳۵۷۶ اطلاعیه ها

عرض سلام و خوشامد خدمت شما دانشجویان جدیدالورود کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته که به تازگی به جمع دانشجویان دانشکده بزرگ شریعتی پیوسته اید

دوستانِ شما در انجمن اسلامی دانشجویان، به رسم هرسال به استقبالتان آمده اند. در این راستا با توجه به سوالات فراوانی که در این بازه پیرامون مسائل ثبت نام، امور اداری پیش‌رو، نحوه شرکت در کلاس‌ها و... برای بسیاری از شما عزیزان نو ورود ایجاد میشود، ستاد استقبال انجمن اسلامی دانشجویان گروهی ویژه جهت پاسخگویی به پرسش های شما عزیزان تشکیل داده است. به شما دانشجویان جدیدالورود پیشنهاد میگردد در صورت تمایل در این گروه عضو شوید.

لینک این گروه را میتوانید از ادمین پیج اینستاگرامی انجمن اسلامی دانشجویان به آدرس: @AnjomanEslami_SU
دریافت نمایید. همچنین میتوانید برای دریافت لینک گروه، زیر این پست نیز کامنت بگذارید تا برای شما ارسال شود.

انجمن_اسلامی_دانشجویان
عضو_دفتر_تحکیم_وحدت

کلید واژه ها: ستاد استقبال انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده و پاسخگویی به سوالات دانشجویان ورودی جدید