فراخوان چهارمین جشنواره ملی زن و علم

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۴ کد : ۳۰۸۸ اطلاعیه ها

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم طی نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌ها، فراخوان چهارمین جشنواره ملی زن و علم «جایزه مریم میرزاخانی» را اعلام کرد.

بر اساس این فراخوان، چهارمین جشنواره ملی زن و علم (جایزه مریم میرزاخانی) در دو بخش رقابتی بانوان فعال دانشگاهی و بانوان فعال اجتماعی برگزار می‌شود.

بانوان فعال دانشگاهی این جشنواره در ۶ گروه علمی فنی مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، علوم پزشکی، هنر و معماری و کشاورزی، دامپزشکی و محیط زیست با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

در بخش بانوان فعال اجتماعی نیز، متقاضیان در گرو های بانوان کارآفرین، صاحبان مشاغل دانش‌بنیان، بانوان فعال فرهنگی و اجتماعی و نیز بانوان خیر و نیکوکار رقابت می‌کنند.

بر اساس زمان‌بندی این جشنواره، مهلت شرکت در رویداد علمی، فرهنگی تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه تعیین شده است.

علاقه‌مندان جهت شرکت و یا کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب سایت جشنواره با نشانی http://wsfestival.ir مراجعه کنند.

فرخوان جشنواره

کلید واژه ها: فراخوان چهارمین جشنواره ملی زن و علم