موارد مهم حذف و اضافه نیمسال دوم تحصیلی سال ۹۹

۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۸ کد : ۲۸۲۰ اطلاعیه های آموزش

• بازه زمانی طبق زمانبندی اعلام شده در تقویم آموزشی از روز دوم اسفند الی پنجم اسفند خواهد بود.

• دانشجویان ورودی ۹۹۲ مجاز به انجام حذف و اضافه نخواهند بود.

• حذف ۳ عنوان درسی به شرط اینکه تعداد واحدهای اخذ شده کمتر از 12 واحد نباشد، مجاز خواهد بود. اخذ واحد تا سقف ۲۰ واحد بلامانع است.

• دانشجویانی که در بازه انتخاب واحد اقدام نکرده‌اند در صورت عدم انتخاب واحد زمان حذف و اضافه، طبق ایین نامه آموزشی، به منزله انصراف از تحصیل محسوب می شوند و حق ادامه تحصیل نخواهند داشت.

• یادآور می گردد پس از پایان حذف و اضافه تعداد واحد‌های دانشجو نباید کمتر از ۱۲ واحد باشد مگر دانشجویان ترم آخری که تعداد کل واحدهای باقیمانده کمتر از 12 واحد می باشد.

• رعایت پیش‌نیاز و هم‌نیاز در حذف و اضافه الزامی است.

• انتخاب واحد دانشجویانی که  باید مجوز کمیسیون موارد خاص اخذ نمایند، در صورت عدم ارسال درخواست در سامانه سجاد، بعد از اتمام زمان انتخاب واحد حذف خواهد شد و بروز هرگونه مشکل آموزشی به عهده شخص دانشجو خواهد بود.

• ضروری است بعد از انجام حذف و اضافه انتخاب واحد خود را تثبیت نمایید و فرم تثبیت خود را تا پایان نیمسال تحصیلی، نزد خود نگه دارید.

• با توجه به تغییر سرفصل بعضی از رشته ها الزامی است دروسی که طبق اطلاع رسانی مدیرگروه محترم، آخرین ترمی است که ارائه می شود و هنوز اخذ نشده،  در زمان حذف و اضافه اخذ نمایید. عدم ارائه دروس و بروز هرگونه خلل در واحدگیری نیمسال های بعدی به عهده دانشجو خواهد بود و دانشگاه هیچگونه مسئولیتی در این خصوص نخواهد داشت.

اداره اموزش دانشکده فنی دکتر شریعتی تهران

کلید واژه ها: موارد مهم حذف و اضافه نیمسال دوم تحصیلی سال ۹۹