قابل توجه پذیرفته شدگان ورودی بهمن ۹۹ در مرحله تکمیل ظرفیت

۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۷ کد : ۲۷۴۱ اطلاعیه های آموزش

ضمن آرزوی موفقیت روزافزون برای تمامی پذیرفته شدگان در آزمون کاردانی به کارشناسی نا پیوسته سال 1399 دانشگاه فنی و حرفه ای، موارد زیر در خصوص زمان و نحوه ثبت نام  پذیرفته شدگان جدید به اطلاع متقاضیان و خانواده های محترم آنان رسانده می شود:

ثبت نام اولیه پذیرفته شدگان جدید رشته های مختلف تحصیلی با توجه به شیوع ویروس کرونا  صرفاً به صورت مجازی انجام می گیرد. بنابراین متقاضیان از مراجعه حضوری به دانشکده جداً خودداری نمایند.

ثبت نام پذیرفته شدگان جدید دوره های کاردانی به کارشناسی نا پیوسته  دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی تهران از روز دو شنبه  99/11/13 آغاز شده و تا روز جمعه 99/11/15 ادامه خواهد داشت و تمدید بازه فوق امکان پذیر نخواهد بود.

عدم ثبت نام اولیه، به منزله انصراف از تحصیل محسوب خواهد شد.

آدرس سامانه، مدارک لازم  و سایر موارد ضروری برای ثبت نام به شرح ذیل خواهد بود. بنابراین، متقاضیان موظفند اطلاعات لازم را از طریق اطلاعیه های مندرج در سایت دانشکده فنی و حرفه ای دختران تهران به آدرس shariaty.ac.ir، کسب نمایند.

جدول زمان بندی شروع کلاس های نیم سال دوم سال تحصیلی 1399-400 طبق تقویم آموزشی در سایت دانشکده درج شده است.

اطلاعیه شماره 1 ثبت نام کارشناسی ناپیوسته مهر99 تکمیل ظرفیت

اطلاعیه شماره 2 تکمیل ظرفیت