اطلاعیه مهم اداره آموزش در خصوص درخواست حذف اضطراری و حذف ترم و امتحانات پایان ترم ۹۹۱

۱۴ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۹ کد : ۲۶۶۰ اطلاعیه ها

اطلاعیه مهم اداره آموزش در خصوص درخواست حذف اضطراری و حذف ترم و امتحانات پایان ترم 991
•    دانشجویان گرامی با توجه به اینکه طبق بخشنامه تسهیلگر کرونایی، مهلت حذف ترم و حذف اضطراری به پایان رسیده است، لطفا از تاریخ 13/10/99 از ارسال درخواست در این خصوص خودداری فرمایید.
•    شایان ذکر است از این تاریخ به بعد ( 13/10/99 )در صورتیکه دانشجویی درخواست حذف ترم یا حذف درس داشته باشد می بایست با ارائه مستندات لازم و کافی، درخواست خود را برای طرح در شورای آموزشی( برای نیمسال اول 1400-99 )، با ذکر مشخصات کامل ( نام و نام خانوادگی ، شماره دانشجویی ، رشته ، نیمسال و سال ورود و شماره تماس ضروری ، دلیل درخواست) و ضمیمه نمودن مستندات از طریق منوی میز خدمت در صفحه اول سایت دانشکده دکتر شریعتی ارسال نمایند. پس از طرح در شورای آموزشی و بررسی مستندات، رای متخذه اعلام خواهد شد.
•    دانشجویانی که درخواستهای مختلف حذف ترم، حذف درس و ... داشته اند می بایست حتما با مراجعه به سامانه آموزشی سادا، انتخاب واحد خود را چک کرده و از نتیجه درخواست و اعمال خود مطمئن شوند تا مشکلی برایشان ایجاد نشود.
•     شرکت در ازمون پایان ترم طبق برنامه اعلام شده الزامی می باشد و عدم شرکت در امتحان به منزله غیبت امتحانی و درج نمره صفر می باشد.
•    دانشجو موظف است حین برگزاری آزمون از اینترنت پایدار استفاده کرده و مشکلات احتمالی سیستم، لاگین و ... را قبل از شروع امتحان رفع نماید.
•    در صورت بروز مشکل در سامانه مودل و امتحان مجازی با شماره های اعلام شده کارشناسان واحد فناوری اطلاعات تماس گرفته و سریعا قبل از شروع آزمون مشکل را رفع نمایید.
•    حین برگزاری آزمون چنانچه به هر دلیل مشکلی در سامانه مجازی و روند برگزاری آزمون رخ داد درخواست خود را به گروه آموزشی و اداره آموزش ارسال نمایید. لازم به ذکر است تمام فعالیتهای شما در سامانه مودل قابل بررسی و ردیابی می باشد و چنانچه مشکل پیش آمده خارج از اراده دانشجو باشد بررسی و حل خواهد شد تا حقی از دانشجو ضایع نگردد.

اداره آموزش
دی ماه 99