"اطلاعات موردنیاز دانشجویان نو ورود"

۳۰ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۸ کد : ۲۲۳۰ اطلاعیه ها

توجه: مجموعه انجمن اسلامی دانشجویان برای نخستین بار در سطح دانشکده، اقدام به تهیه فایل ویژه ای شامل اطلاعات مورد نیاز و نکات ضروری برای تمامی دانشجویان، به ویژه دانشجویان نو ورود کرده است.

در این فایل مواردی نظیر :

.چارت آموزشی ویژه رشته ی خود

. نام اساتید، کارشناسان و مدیران گروه رشته ی خود و راه های ارتباطی با ایشان

. آشنایی با سامانه های آموزشی دانشکده نظیر مودل، ادوبی کانکت و ... و راهنمای تصویری کار با آنها

. شرایط و قوانین مربوط به حذف اضطراری، حذف ترم، مرخصی تحصیلی و...

و بسیاری دیگر از اطلاعات را میتوانید دریافت نمایید.

توجه
لازم به ذکر است این فایل برای هر رشته به طور مجزا طراحی شده و با در نظر گرفتن ملاحظات، متاسفانه محتوای آن بطور عمومی قابلیت انتشار ندارد. فایل مربوطه ویژه اعضای انجمن اسلامی بوده و بطور جداگانه برای افراد ارسال خواهد شد. چنانچه هنوز به عضویت انجمن اسلامی دانشجویان در نیامده اید میتوانید با مراجعه به لینک زیر ضمن تکمیل ثبت نام و دریافت فایل ویژه از امتیازات خاص اعضای انجمن نیز بهره‌مند شوید.

لینک فرم عضویت، کلیک نمایید.

برخی از امتیازات عضویت در مجموعه:

. قرار گرفتن در اولویت اطلاع‌رسانی و حضور در دوره های آموزشی، همایشی و اردوهای انجمن
. استفاده از تخفیف ویژه اعضا و یا استفاده رایگان از دوره ها
. امکان طرح مسائل و مشکلات دانشجویی با مجموعه و پیگیری آنها از طریق انجمن
.امکان حضور در دوره جامع تشکیلاتی مشکات و راهیابی به دوره آموزشی کشوری السابقون

کلید واژه ها: "اطلاعات موردنیاز دانشجویان نو ورود"