اطلاعیه اداره امور مالی در خصوص پذیرفته شدگان جدید دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته سال ۹۹

۲۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۸ کد : ۲۲۲۲ اطلاعیه ها

ضمن خیر مقدم به تمامی پذیرفته شدگان دوره ی کاردانی و کارشناسی ناپیوسته سال 99،به اطلاع می رساند:

کلیه ی پذیرفته شدگان دوره ی شبانه بعد از انجام مراحل ثبت نام و اخذ شماره دانشجویی، به میز کار خود مراجعه کرده و نسبت به پرداخت مبلغ 6000000 ریال (ششصد هزار تومان) وجه پیش پرداخت شهریه اقدام نمایند.
بدیهی است که باقی مبلغ شهریه باید تا قبل از امتحانات نیمسال جاری تسویه شود.

توجه: دانشجویان عزیزی که تمایل به تقسیط مابقی شهریه  را دارند ،درخواست کتبی خود را به آدرس ایمیل fd@shariaty.ac.ir  ارسال کنند تا در اسرع وقت پیگیری شود.

توجه: پرداخت شهریه فقط از طریق خرید الکترونیکی (کارت بانکی که رمز پویای آن فعال است)امکان پذیر میباشد.

راهنمای تصویری نحوه پرداخت شهریه

دانشجویان شبانه ورودی مهر و بهمن 99 برای واریز شهریه خود  پس از ورود به سایت دانشکده دکتر شریعتی  می توانند از طریق مسیر زیر شهریه خود را بپردازند:

ابتدا:    ورود به سایت www.shariaty.ac.ir

کلید واژه ها: اطلاعیه اداره امور مالی در خصوص پذیرفته شدگان جدید دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته سال 99