قابل توجه کلیه دانشجویان روزانه و شبانه متقاضی وام دانشجویی

۱۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۷ کد : ۲۱۰۸ اطلاعیه ها

ابتدا جهت ثبت نام اولیه با مراجعه به پورتال در سایت صندوق رفاه دانشجویان به نشانی اینترنتی www.swf.ir  نسبت به ثبت اطلاعات فردی و درخواست وام برای نیمسال اول1400-99  اقدام نموده و سپس مراحل ذیل را انجام دهید.

الف- دانشجویانی که اولین بار متقاضی وام می باشند:
 برای دریافت  وام پس از طی مراحل 1 و 2 با به همراه داشتن مدارک ذیل  تا تاریخ09/08/1399به فاز یک  -ساختمان اداره امور دانشجویی – طبقه اول – اتاق 21 : سرکار خانم چگینی مراجعه نمایند .
مرحله 1- مراجعه به سایت دانشکده ، لینک معاونت دانشجویی ، وامهای دانشجویی سپس پرینت فرم وام ، تکمیل و تحویل آنها تا تاریخ مقرر تحویل نمایید .
مرحله 2- سپردن تعهد محضری طبق فرم تعهد نامه به همراه ضامن معتبر(کارمند رسمی) در یکی از دفاتر اسناد رسمی سراسر کشور

مدارک مورد نیاز:
- اصل و کپی سند محضری دریافتی از دفترخانه
-کپی حکم کارگزینی ضامن
 -کپی صفحه اول شناسنامه دانشجو
-کپی پشت ورو کارت ملی دانشجو
-کپی کارت دانشجویی
-کپی پرینت انتخاب واحد
- افتتاح حساب (تجارت کارت جوان) در بانک تجارت شعبه خانی آباد نو کد907 (واقع در میدان تر بارسالن بانک ها) فقط مخصوص دانشجویان روزانه و به همراه داشتن شماره حساب                                      - جهت دریافت وام متاهلی همراه داشتن کپی شناسنامه و کپی کارت ملی همسر دانشجو وکپی صفحه 1 تا 5 عقدنامه نیز الزامی  می باشد.
توجه : به مدارک ناقص و مدارکی که بعد از مهلت مقرر تحویل گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد .
ب-آن دسته از دانشجویانی که قبلا مدارک خود را تحویل اداره امور دانشجویی داده اند و وام دریافت نموده اند ابتدا با مراجعه به پورتال در سایت صندوق رفاه دانشجویان به نشانی اینترنتیwww.swf.ir نسبت درخواست وام برای نیمسال اول1400-99  اقدام نموده وسپس مراحل ذیل را انجام دهید.
 مشخصات خود را ( نام ، نام خانوادگی ، نام پدر ، شماره شناسنامه ، کد ملی ، شماره دانشجویی ، رشته و مقطع تحصیلی ، پیوسته یا ناپیوسته ، ترم ، روزانه یا شبانه ) به آدرس chegini@shariaty.ac.ir  تا تاریخ09/08/1399ارسال نمایند. ( مشخصات فارسی و کامل ارسال گردد . به مشخصات ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد ) .
** تذکرمهم : تاریخ تعیین شده قابل تمدید نمی باشد.
                                                                                                           اداره امور دانشجویی

کلید واژه ها: قابل توجه کلیه دانشجویان روزانه و شبانه متقاضی وام دانشجویی