اطلاعیه ای از بنیاد ملی نخبگان خطاب به دانشجویان

۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۸ کد : ۱۹۵۵ اطلاعیه ها
حمایت از رویدادهای رقابتی مسئله محور

بنیاد ملی نخبگان در راستای ایجاد فضای پرنشاط علمی و پژوهشی در بین دانشجویان، آشنا نمودن دانشجویان مستعد با نیازها و مسائل جامعه و صنعت و همچنین ترغیب و توانمندسازی آنان طبق شیوه نامه طرح شهید بابایی مصوب 1399/2/16 از رویدادهای رقابتی مسئله محور حمایت به عمل می آورد.
موسسه هدایت تخصصی رضوان شریف به عنوان یکی از کارگزاران رسمی بنیاد ملی نخبگان در برگزاری رویدادهای مسئله محور، با همکاری پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف در نظر دارد سومین دوره ره نشان را با هدف شناسایی دانشجویان مستعد، توانمندسازی حول مسائل صنعتی، تیم سازی و اتصال این دانشجویان به مجموعه های فناور و صنعتی برگزار نماید.
در این دوره، شرکت های فناور و صنعتی با تعریف پروژه و راهبری تیم ها، زمینه ی جذب دانشجویان و فارغ التحصیلان مستعد را تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان فراهم سازند.
برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفن 63478000 تماس حاصل نموده و یا به وب سایت www.bmn.ir مراجعه کنید.

کلید واژه ها: اطلاعیه ای از بنیاد ملی نخبگان خطاب به دانشجویان