۲۲ تیر ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۹ کد : ۱۸۹۳ اطلاعیه ها
مهلت ثبت ایده : ۲۴ / تیرماه / ۹۹

اولین رویداد استارت آپ پوشاک  با موضوع طراحی لباس اجتماع بانوان (لباس اداری و رسمی) با مشارکت کارآفرینان،سرمایه گذاران ،افراد صاحب ایده و فعالان حوزه مد و لباس توسط مرکز نوآوری پوشاک واحد فرهنگ و هنر 11 تهران برگزار می شود.
مرکز نوآوری پوشاک واحد فرهنگ و هنر 11 تهران در نظر دارد جهت توانمندسازی دانشجویان در راستای بهره برداری از فرصت های کارآفرینی و آشنایی با بازار کسب و کار  اقدام به برگزاری اولین رویداد استارت آپ پوشاک کند.
هدف از برگزاری این رویداد آموزش عملی مفاهیم کارآفرینی و کسب و کار ،ایده پردازی ،هم اندیشی کارآفرینانه ،ارتباط با کارآفرینان موفق و سرمایه گذاران ،فرصتی برای انتقال تجربیات و آگاهی از فرآیند چرخه ایده تا بازار دانشجویان و فارغ التحصیلان است.
برگزیدگان این استارت آپ، ایده‌های خود را در قالب یک استارت آپ که 29 تیرماه برگزار می‌شود در حضور سرمایه‌گذاران ارائه می‌دهند تا منجر به عقد قرارداد و تجاری سازی انبوه ایده‌ها شود. از تمامی صاحبان ایده اعم از دانشجویان و فارغ التحصیلان این مرکز در زمینه طراحی، تبلیغات اینترنتی، ایجاد بازار فروش دعوت می شود در این رویداد علمی شرکت نمایند.

مهلت ثبت ایده : 24 / تیرماه / 99

برگزاری رویداد : 29 / تیرماه / 99

جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن های زیر تماس بگیرید :

66563432 (جناب آقای سپاس مقدم)
66429104 (سرکار خانم میرزایی)

محورهای رویداد :
•    طراحی های خلاقانه و نوآورانه
•    الگوسازی و دوخت خلاقانه و نوآورانه
•    بازاریابی و فروش و ایجاد بازارهای نو ظهور
•    برندسازی
•    فروشگاههای اینترنتی در حوزه مد و لباس
فرصت ها و امتیازات :