۱۸ تیر ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۹ کد : ۱۸۸۴ اطلاعیه ها

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف حمایت از آثار و تولیدات فرهنگی دانشجویان و ترغیب آنها به مطالعه کتاب ،نه فقط به عنوان امری تکلیفی در حوزه کتابهای درسی بلکه در گستره وسیع آثار ادبی،فرهنگی،هنری ،اجتماعی و سیاسی بعد از سه دوره برگزاری موفق این جشنواره "چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان" را در  محورهای  زیر برگزار می کند.
- دینی،اخلاقی و تربیتی
- ادبی و هنری
- اجتماعی و سیاسی

دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت تحقیقات و فناوری یا سایر دانشگاههای جهان مورد تایید وزارت عتف که از اول اسفند 97 تا پایان بهمن 99 به یکی از زبانهای فارسی،عربی یا انگلیسی کتاب منتشر کرده اند می توانند تا 30 بهمن سال جاری آثار خود را به دبیر خانه این جشنواره ارسال کنند.
شرایط شرکت در جشنواره و چگونگی ارسال آثار در سامانه nbfcs.ut.ac.ir درج شده است.

کلید واژه ها: فراخوان چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان