قابل توجه کلیه دانشجویان ورودی بهمن ۹۸  که تاکنون مدارک خود را به واحد آموزش مربوطه ارائه نداده اند

۱۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۱ کد : ۱۸۷۱ اطلاعیه ها
منبع خبر: اداره آموزش دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی

:
پیرو تذکرات قبلی و تعهد اخذ شده در زمان ثبت نام، جهت تکمیل پرونده آموزشی و مجوز شرکت در امتحانات پایان ترم می بایست اصل مدارک فارغ التحصیلی از مقطع قبلی خود را حداکثر تا قبل از شروع امتحانات ارائه نمایند.
1.    با توجه به شرایط کنونی جامعه فعلا نیاز به مراجعه حضوری نیست و ارسال تصویر مدارک به ایمیل کارشناس آموزش مربوطه کفایت می کند.
2.    الزامیست اصل مدارک ذیل را پس از بازگشایی دانشکده که تاریخ آن فقط از طریق سایت اصلی دانشکده اطلاع رسانی می گردد ، به واحد آموزش تحویل دهند .
3.     طبق آیین نامه آموزشی، در صورت عدم ارائه مدارک ذکر شده، ثبت نام دانشجو در مقطع پذیرفته شده، کان لم یکن تلقی می گردد.
مدارک مورد نیاز:
دانشجویان مقطع کاردانی : اصل دیپلم یا گواهی موقت متوسطه و اصل ریز نمرات دوره متوسطه
دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته : اصل گواهی موقت کاردانی

اداره آموزش دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی

کلید واژه ها: قابل توجه کلیه دانشجویان ورودی بهمن 98 که تاکنون مدارک خود را به واحد آموزش مربوطه ارائه نداده اند