قابل توجه دانشجویان، اساتید و همکاران محترم دانشکده، تکمیل فرم خود اظهاری الزامی می باشد

۰۶ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۰ کد : ۱۷۶۱ اطلاعیه ها

در پی اطلاعیه وزارت بهداشت در خصوص ارائه تمهیدات بازگشایی دانشگاه ها و راهنمای گام دوم مبارزه با کووید ۱۹ (کرونا ویروس) - فاصله‌گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار ، از کلیه  استادان، دانشجویان و کارکنان گرامی دانشکده شریعتی درخواست می گردد، به سامانه خود اظهاری وزارت بهداشت به نشانی salamat.gov.ir  مراجعه و نسبت به تکمیل فرم های ارایه شده اقدام  نمایند.
 و در صورت نداشتن علائم بیماری، فرم مربوطه را پرینت گرفته و پس از امضا، استادان محترم به مسئول دفتر اساتید، کارمندان گرامی به مسئول واحد خود و دانشجویان عزیز به نگهبانی دانشکده تحویل نمایند.

کلید واژه ها: اعلام تمهیدات وزارت بهداشت برای بازگشایی دانشگاه‌ها و تکمیل فرم خود اظهاری