قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی میهمان و انتقال در نمیسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰ -۱۳۹۹

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۸ کد : ۱۷۵۱ اطلاعیه ها

با سلام و آرزوی توفیق
به اطلاع کلیه دانشجویان محترم  که متقاضی میهمان و انتقال در نیمسال اول سال تحصیلی 1400 -1399 هستند می رساند  ثبت درخواست فقط از طریق سامانه میهمان و انتقال دانشگاه ((سماد )) امکان پذیر خواهد بود و ملاک بررسی درخواست ها ثبت نام در سامانه مذکور بوده و نیاز به ارائه ی نامه از سوی مبدا و مقصد نمی باشد .
زمان ثبت درخواست و اعلام نظر مبدا و مقصد برای نیمسال  اول سال تحصیلی 1400 -1399 از روز دوشنبه مورخ 1399/02/29 لغایت روز جمعه مورخ 1399/5/31 خواهد بود .

***تذکر مهم :مطابق روال گذشته انتقال دائم به شهر تهران ممنوع می باشد.***
در ضمن ملاک تمدید میهمانی یا تبدیل به انتقال، عدم مشروطی و کسب معدل مورد نظر مرکز مقصد می باشد .

آدرس سایت برای ثبت درخواست توسط دانشجویان :
www. Samad . tvua.ac . ir
کد کاربری دانشجو : شماره دانشجویی
کلمه عبور : کد ملی

کلید واژه ها: قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی میهمان و انتقال در نمیسال اول سال تحصیلی 1400 -1399