اطلاعیه بازگشایی خوابگاه در نیمسال دوم ( بهمن ماه ۹۸)

۳۰ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۴ کد : ۱۵۰۲ اطلاعیه ها

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان خوابگاهی ترم 2 به بالا می رساند اسکان موقت این دانشجویان درتاریخ جمعه 18/11/98ساعت 9 صبح در نمازخانه هرخوابگاه امکان پذیر می باشد. اسکان دائم دانشجویان خوابگاهی در اتاق مشروط به تحویل فیش پرداختی و برگه اسکان به سرپرستان هرخوابگاه ازتاریخ 19/11/98 به مدت 10 روز می باشد. عدم مراجعه دانشجو جهت نهایی شدن اسکان درخوابگاه درمدت زمان اعلام شده به هرعلت ،به منزله انصراف از خوابگاه می باشد و سرپرستان اقدام به جایگزینی دانشجویان متقاضی می نمایند .

اداره اموردانشجویی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی

کلید واژه ها: اطلاعیه بازگشایی خوابگاه در نیمسال اول ( بهمن ماه 98)