هشتمین همایش ونمایشگاه ملی و اولین همایش بین المللی مدرسه ایرانی، معماری ایرانی

۱۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۴ کد : ۱۳۶ اطلاعیه ها

سازمان نو سازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در راستای اجرایی نمودن اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، با هدف هویت بخشی به فضاهای آموزشی و پرورشی و احیای معماری اسلامی- ایرانی و همچنین ارتقاء کیفیت فضاهای آموزشی و تربیتی، در نظر دارد با همراهی جامعه علمی و پژوهشی کشور اقدام به بر پایی هشتمین همایش و نمایشگاه ملی و اولین همایش بین المللی مدرسه ایرانی معماری ایرانی در تراز سند برنامه زیر نظام تامین فضا ،تجهیزات و فناوری در اسفند ماه سال جاری نماید. در این راستا از اساتید و دانشجویان محترم معماری وشهرسازی آن دانشگاه دعوت بعمل می آید تا آثار خود را در زمینه طراحی فضا های آموزشی و همچنین ارائه مقاله منطبق بر چارچوب اعلام شده در فراخوان پیوست، جهت شرکت در مسابقه ارسال نمایند. بدیهی است علاوه بر ارزیابی و تقدیر از آثار برگزیده ،ضمن ارائه دستاورد های ارزنده و با هویت در نمایشگاه مذکور ،این آثار در کتاب مدرسه ایرانی معماری ایرانی نیز به چاپ خواهند رسید .

همچنین جهت دریافت اطلاعات بیشتر به پرتال سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به آدرس  http://www.dres.ir مراجعه فرمایید.

کلید واژه ها: سازمان نوسازی مدارس کشور همایش بین المللی مدرسه ایرانی معماری ایرانی