فراخوان شعار هفته پژوهش ۹۸

۲۷ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۳ کد : ۱۲۷۷ اطلاعیه ها
به شعار منتخب، هدیه‌ای از طرف معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای اهدا خواهد شد

با توجه به شعار هفته پژوهش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1398 (محوریت پژوهش اثر بخش، فناوری ارزش آفرین، رونق تولید) از کلیه استادان، دانشجویان و همکاران گرامی دعوت می‌شود تا در فراخوان انتخاب شعار هفته پژوهش سال جاری، خاص دانشگاه فنی و حرفه‌ای شرکت نمایند.

- ضرورت دارد شعار پیشنهادی با محوریت و ماموریت دانشگاه فنی و حرفه‌ای هم‌راستا باشد.
- علاقه مندان می‌توانند  شعارهای پیشنهادی خود را  حداکثر تا تاریخ 29 آبان 98 به ایمیل tvu.lab2017@gmail.com تحویل نمایید.

ضمن سپاس از  آقای بهمن رحمتی‌نژا (استاد آموزشکده فنی و کشاورزی مراغه) برای پیشنهاد شعار منتخب سال 97 با عنوان "پژوهش کاربردی، فناوری های اشتغال زا، پنجه های کارآمد برای تولید ملی"، به اطلاع می‌رساند؛ به شعار منتخب هدیه‌ای از طرف معاونت پژوهش و فناوری اهدا خواهد شد.

کلید واژه ها: فراخوان شعار هفته پژوهش 98