مهلت ارسال مقاله به همایش علمی گام دوم انقلاب و رسالت دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای تمدید شد

۰۸ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۰ کد : ۱۲۲۶ اطلاعیه ها
دانشگاه فنی‌ وحرفه‌ای در سال جاری همایش علمی" گام دوم انقلاب و رسالت دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای" را برگزار می‌کند.

دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای در سال جاری همایش علمی" گام دوم انقلاب و رسالت دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای" را برگزار می‌کند.
این همایش در دو بخش "استادان و کارکنان" و "دانشجویان و دانش‌آموختگان" دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای با مشارکت دانشکده‌ها و آموزشکده‌های تابعه دانشگاه و برخی نهادها و مؤسسات علمی پژوهشی در پنج محور اصلی به شرح زیر برگزار می‌شود:
1.    مبانی فکری مقام معظم رهبری در بیانیه دوم گام دوم انقلاب و رسالت دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
2.    آینده جمهوری اسلامی در هندسه گام دوم انقلاب و رسالت دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای
3.    دستاوردهای انقلاب اسلامی بر مبنای بیانیه گام دوم انقلاب و رسالت دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
4.    چالش‌ها و فرصت‌های جمهوری اسلامی در گام دوم انقلاب و رسالت دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
5.    جوانان و دانشگاهیان تراز جمهوری اسلامی بر مبنای گام دوم انقلاب و رسالت دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
دکتر مهدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای، هدف عمده برگزاری این همایش را هم‌اندیشی، تولید فکر و خلق دانش برای طراحی و راهبرد کلان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای در گام دوم (چهل سال آینده) انقلاب اسلامی معرفی کرد.
وی اظهار امیدواری کرد که با مشارکت همه استادان، کارکنان، دانش‌آموختگان و دانشجویان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای، زمینه مناسبی برای طراحی و تنظیم رسالت و مأموریت کلیدی دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای در افق پیش‌رو فراهم شده و دانشگاه متناسب با نیازهای جامعه اسلامی ایرانی در گام دوم انقلاب به حرکت خود استمرار بخشد.
معاون دانشگاه فنی و حرفه ای در پایان افزود: منتظر مقالات علمی و آثار ارزشمند تمامی همکاران جامعه دانشگاهی و خانواده بزرگ دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای هستیم.
گفتنی است، علاقه‌مندان می‌توانند آثار علمی و پژوهشی و مقالات خود را تا 98/09/02از طریق پست الکترونیکی به آدرس: farhangi@tvu.ac.ir به دبیرخانه همایش واقع در سازمان مرکزی دانشگاه ارسال نمایند. زمان برگزاری همایش در آذرماه 98 پیش‌بینی شده است که کیفیت برگزاری آن متناسب با آثار و مقالات ارسالی و داوری شده، طراحی و اجرا خواهد شد.

کلید واژه ها: مهلت ارسال مقاله به همایش علمی "گام دوم انقلاب و رسالت دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای تمدید شد