سازه ماکارونی

کسب مقام سوم دانشجویان کارشناسی معماری در دومین دوره مسابقات کشوری سازه های ماکارونی

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۳ کد : ۶۸۹ اخبار

یازدهم و دوازدهم اردیبهشت 98، برای دومین بار، مسابقه ملی سازه‌های ماکارونی، با حضور مسئولین موسسه آموزش عالی آیندگان، گروه ایران خرپا، دانشجویان، و علاقمندان به این مسابقه مهیج توسط گروه عمران دانشگاه در سالن اجتماعات دانشگاه آیندگان برگزار شد.

گفتنی است سازه‌های ماکارونی به سازه‌هایی اطلاق می‌شود که مصالح استفاده شده در آنها تنها ماکارونی و چسب می‌باشد. این سازه‌ها در مقیاس بسیار کوچکتر نسبت به سازه‌های واقعی طراحی و توسط ماکارونی و چسب ساخته شده و مورد بارگذاری  قرار می‌گیرند. هر ساله در این راستا مسابقات بزرگی در دانشگاههای معتبر دنیا بین دانشجویان رشته عمران برگزار می‌گردد.

مقام سوم این دور از مسابقات را دانشجویان کارشناسی معماری در زمینه ی ستون فشار قوی  به سرپرستی مینا رادمنش – سارا فرشادهنگی اعضای تیم: مهلا خادمی پور، مهتاب سعادت پور، زیبا مطلوبی پیله ور، پریا صبوری، به خود اختصاص دادند. مقام سوم راندمانی را نیز  مینا رادمنش کسب نمود.

گروه معماری ، کسب مقام سومی را  به  دانشجویا ن افتخار آفرین تبریک گفته و برای آنها آرزوی موفقیت در عرصه بین المللی را دارد .