هفته گرافیک در دانشکده شریعتی

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۰ کد : ۵۹۳ اخبار و رویدادها
برنامه های هفته گرافیک دانشکده شریعتی به همت معاونت پژوهش و فناوری و با همکاری گروه هنر دانشکده در حال برگزاری است. به گزارش روابط عمومی دانشکده این برنامه ها امسال با توجه به نیاز طراحان گرافیک جوان از روز شنبه هفتم اردیبهشت الی سه شنبه دهم اردیبهشت ماه با برگزاری مراسم های سخنرانی تخصصی حوزه های گرافیکی و کارگاههای آموزشی مورد نیاز دانشجویان در حال اجرا می باشد.

در اولین روز از هفته گرافیک دو سمینار استاد سهیل صالح با موضوع "نشر دیجیتال" و استاد محمد بلوریان با عنوان "تکنیک های طراحی حروف در لوگوتایپ های فارسی" با حضور اساتید و دانشجویان این گروه هنر و گرافیک، برگزار شد.
گفتنی است در پایان طی برگزاری مسابقه ای، سه نفر از دانشجویان به عنوان دانشجویان برتر سمینار تکنیک های طراحی حروف در لوگوتایپ های فارسی، انتخاب شدند.
نفر اول : یگانه امیری  دانشجوی گرافیک
نفردوم : شایسته رشیدی   دانشجوی گرافیک