گزارش بازدید از شرکت توزین گر

خروج در شرکت : ساعت: 12:00
  آدرس : کرج – کمالشهر – شهرک صنعتی بهارستان – خیابان ششم شرقی- پلاک 168

آشنایی با شرکت توزین گر
شرکت توزینگر در سال 1372 توسط آقایان مهندس سعید نوحی و علی رضا نوحی تأسیس گردید. تا سال 1380 ارائه سیستم های اتوماسیون صنعتی مدرن زمینه اصلی فعالیت این شرکت را تشکیل می داد. شرکت توزینگر در کنار فعالیت های صنعتی خود و مدرنیزه کردن صنایع، ساخت انبوه اولین لودسل دیجیتال، تجهیز 375 کارخانه قدیمی آسفالت سازی به سیستم های توزین مدرن و کنترل دیجیتال را در کارنامه خود دارد. در همین سال، این شرکت با استفاده از تجربیات خود اقدام به ساخت موفقیت آمیز کارخانه آسفالت نمود. تا این لحظه، شرکت توزینگر بیش از 80 دستگاه کارخانه ی آسفالت در داخل کشور و دستگاه کارخانه آسفالت در خارج کشور عرضه کرده است. در همین حال تولیدات دیگر شرکت توزینگر مثل ایستگاه مرکزی بتون، دستگاه ساخت قیر پلیمری، دستگاه CMC (تولید آسفالت سرد پیوسته)، دستگاه تصفیه آب کارخانه جات شن و ماسه و ...است.

بازدید کنندگاه از شرکت
•    خانم دکتر بسطامی (معاونت محترم پژوهشی دانشکده)
•    خانم مهندس کشاورز گرامی (مدیرگروه رشته نقشه کشی صنعت)
•    آقای تات (کارشناس مسئول ارتباط با صنعت)

نتیجه بازدید
مقرر گردید بعد از بازدید مدیر تولید شرکت توزین گر(آقای دکتر ربانی) و کارشناس طراحی (آقای مهندس مردی ) از دانشکده فنی دکتر شریعتی تفاهم نامه بین دانشکده فنی دکتر شریعتی و شرکت توزین گر منعقد گردد.