برگزاری شورای پژوهشی با حضور جناب آقای دکتر دادگر مدیرکل پژوهش دانشگاه فنی و حرفه ای و سرکارخانم دکترصحت مدیرکل دفتر اسناد، کتابخانه،نشر و منابع علمی

جلسه شورای پژوهشی مورخ 22مهر1402 ساعت 10صبح با حضور اعضای شورای پژوهشی(سرکارخانم دکتربسطامی،سرکارخانم دکترچوبساز،سرکارخانم دکترتقوایی،سرکارخانم دکترکیایی،جناب آقای پازوکی، جناب آقای خزایی)و جناب آقای دکتر دادگر و سرکارخانم دکترصحت  در اتاق شورا برگزار گردید.در این جلسه سرکارخانم دکتر چوبساز  از روند طرح های پژوهشی و فعالیت های پژوهشی اساتید و دانشجویان (مقالات و تالیفات)  گزارشی ارائه نمودند . در ادامه سرکارخانم دکتر بسطامی از زحمات خانم دکترچوبساز تشکر و قدردانی نموده و خواستار ارائه برنامه های متفاوت و همگام  با روحیه دانشجویان در  هفته پژوهش شدند.سرکارخانم دکتر صحت مدیرکل دفتر اسناد، کتابخانه،نشر و منابع علمی؛ درخصوص دومین فراخوان تالیف توضیحاتی ارائه نموده و به سوالات اساتید پاسخ دادند.جناب آقای دکتردادگر درخصوص دستورالعمل انتخاب پژوهشگر برتر ، پژوهشگر مهارتی و طرح پژوهشی توضیحاتی ارائه نمودند.درادامه اعضای شورای پژوهشی پیشنهادات خود را جهت ارائه هرچه بهتر برگزاری برنامه های هفته پژوهش ارائه نمودند.