ورک شاپ voip برگزار گردید

ورک شاپ voip  به همت معاونت پژوهش و فناوری و گروه کامپیوتر در تاریخ 14/2/98 با حضور آقای مهندس علی هوشیاری معاونت محترم آموزش دانشکده شریعتی و جمع کثیری از دانشجویان دانشکده دکترشریعتی، آموزشکده شهید شمسی پور، آموزشکده ولیعصر(عج) و دانشگاه علمی کاربردی علم وفرهنگ  از ساعت 8 الی 10 برگزار گردید.
جناب آقای مهندس حسنی مدرس این برنامه و دانشجویانی که واحد شبکه را می گذرانند مخاطبین  اصلی این ورک شاپ بودند.
در این ورک شاپ به توضیح و تشریح فناوری    voip تکنولوژی انتقال صدا بر روی پروتکل مبتنی بر اینترنت پرداخته شد و سپس سناریویی را با تجهیزات شرکت سیسکو برای دانشجویان حاضر در سالن پیاده سازی و اجرا نمودند.
در پایان هدایایی به قید قرعه به شرکت کنندگان اهدا شد و جلسه با پذیرایی و اهدا لوح تقدیر به آقای مهندس حسنی به پایان رسید.