برپایی نمایشگاه و بازارچه فروش دستاوردهای تجربی و هنری دانشجویان گروه طراحی پارچه و لباس در دانشکده

۰۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۱ کد : ۶۶۷۱ اخبار

به گزارش روابط عمومی، دستاوردهای تجربی و هنری دانشجویان گروه طراحی پارچه و لباس، به همت گروه طراحی پارچه و لباس و باهمکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشکده، روز شنبه 6 خردادماه 1402، در در مرکز نوآوری مد و لباس واقع در ساختمان فاز2، برپا شد و دانشجویان، دستاوردهاو توانمندیهای خود را، در معرض نمایش و فروش گذاشتند.
ایجاد بستر مناسب برای بازاریابی و فروش محصولات دانشجویان، پرورش و شکوفایی ایده های تولیدی و تقویت و رشد استعدادها و توانایی‌های دانشجویان در ایجاد خلاقیت و نوآوری، از جمله اهداف برپایی این بازارچه دانشجویی، بود.
قابل ذکر است، دکتر بسطامی رئیس دانشکده، ضمن بازدید از  دست ساخته‌ها، از برپایی این برنامه و دستاوردهای دانشجویان، ابراز خرسندی کرد و بر استمرار برگزاری این فعالیتها، تاکید نمود.
گفتنی است این نمایشگاه به مدت 4 روز تا 9 خردادماه ادامه خواهد داشت و علاقمندان می توانند طی این روزها از ساعت 9 الی 15، از این نمایشگاه دیدن نمایند.

عکسعکسعکس