اولین وبینار هفته گرافیک با موضوع " نحوه ورود به بازار عکاسی"

اولین سمینار هفته گرافیک دانشکده فنی دختران شریعتی  تهران با موضوع
*  نحوه ورود به بازار عکاسی برای هنرجویان *

در تاریخ دهم اردیبشهت ماه سال ۱۴۰۲  از طرف گروه هنر عکاسی برای اولین بار در فضای آکادمیک هنر ایران  برگزار شد.
 در این سمینار استاد فاطمه میرزایی و استاد پوریا سنماری از اساتید رشته عکاسی که نزدیک به ۱۷ سال تجربه کار عکاسی  تجاری و تبلیغاتی با بزرگترین برند های داخلی را دارند  با حضور چشمگیر هنرجویان عکاسی و سایر علاقه مندان به بررسی این موضوع مهم در صنعت عکاسی تجاری پرداختند.
 ورود به صنعت عکاسی تجاری ایران مثل هرکجای دنیا مستلزم  این می باشد که هنرجوی عکاسی     می بایست اول با زیر و بم این  صنعت پیچیده آشنا شده تا بتواند از این راه کسب درآمد مستمر کند و از پس چالش های این صنعت برآید.
  از این  رو ضغف فضای آموزشی آکادمیک و غیرآکادمیک در ارایه نشدن واحدی برای آشنایی با این موضوع برای دانشجویان و کم اهمیت شمردن این موضوع توسط اساتید رشته عکاسی باعث شده  که هنرجویان با دیدی ضعیف همراه با ترس و ناامیدی وارد این فضای پررقابت شده و متحمل شکست های روحی و مالی شوند و بعد از مدتی این حرفه ی پرخرج و هزینه  را رها کنند.
در این سمینار استاد فاطمه میرزایی و استاد پوریا سنماری به  بررسی خصوصیات مهم یک عکاس تجاری موفق، معرفی  مدلهای درآمدزایی از راه عکاسی سازمانی(استخدامی) و عکاسی فریلنسری ، بررسی نقاط منفی و مثبت این دو مدل، نحوه ساختن انواع  رزومه و پورتفولیو، نحوه گرفتن پروژه و به سایر موضوعات مهم برای درآمدزایی پرداختند تا از چالش های پیش رو هنرجویان کم کرده که با دید مثبت و حرفه ایی  وارد فضای پررقابت صنعت عکاسی تجاری شوند.
 در پایان سمینار فرصتی برای پرسش و پاسخ به هنرجویان داده شد تا دغدغه های خود را با اساتید مطرح کنند.

عکسعکسعکس