بازدید رییس اداره امور اشتغال بانوان شهرداری و هیات همراه از مرکز ارتقاء و اتصال به بازار پوشاک ایران مستقر در دانشکده شریعتی

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشکده؛ در روز سه شنبه 08/09/ 1401 ؛ آقایان : راد ( رییس اداره مهارت آموزی  و اشتغال اداره کل امور بانوان شهرداری) و هیات همراه ؛خانم ها: نور محمدی ، قاضی ، بشارت،علی شعار (کارشناسان اداره امور بانوان شهرداری منطقه ی 19 ) از مرکز ارتقاء و اتصال به بازار پوشاک ایران( سالن فرهنگ ) بازدید کردند. در این جلسه که آقای محرم خانی( رابط بین دانشگاه و صنعت) ، خانم روایی معاون پژوهش و فناوری دانشکده و خانم جعفری کیان مدیر مرکز نیزحضور داشتند؛آقای راد با اشاره به برنامه ها ، ظرفیت های شهرداری و زمینه های همکاری؛ از 54 واحد تولیدی(کوثر) که زمینه اشتغال به کار حدود 1000 نفر از بانوان سرپرست خانوار را فراهم نموده، یاد کردند. وی در ادامه بیان داشتند که شهرداری ظرفیت این را دارد که دربازارچه های فصلی ، یک سری از غرفه ها  را به دانشجویان کارآفرین اختصاص دهد. تعریف پروژه ای با شهرداری در جهت آموزش و ارتقاء مهارت و اتصال به بازار زنان سرپرست خانوار نیز از جمله موارد دیگر مطروحه در این جلسه بود.