قابل توجه اعضای محترم هیأت علمی و مدرسان دانشگاه

۱۷ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۶ کد : ۵۵۸۲ اطلاعیه
ضرورت ثبت فعالیت های پژوهشی توسط اعضای محترم هیات علمی، مدرسان دانشگاه و ... در بخش پژوهشی سامانه بوستان

با توجه به آغاز فعالیت بخش پژوهشی سامانه بوستان، از این پس مبنای تخصیص گرنت (پژوهانه) به اعضای محترم هیات علمی و کادر محترم آموزشی دانشگاه، پرداخت پاداش مقالات منتشرشده در مجلات معتبر(ISI و علمی-پژوهشی) به اعضای محترم هیات علمی، کادر محترم آموزشی، اعضای محترم غیرهیات علمی و اساتید محترم مدعو دانشگاه، انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه و همه ارزیابی های موردنیاز پژوهش و فناوری دانشگاه خروجی این سامانه خواهد بود؛ لذا ضرورت دارد در خصوص ثبت تمام فعالیتهای پژوهشی که از سال 1390 تاکنون با افیلیشن دانشگاه فنی و حرفه¬ای انجام شده است،در بخش پژوهشی سامانه بوستان حداکثر تا مورخ 23 مهر 1401، اقدامات لازم صورت پذیرد.