ساز و کارهای همکاری دانشکده شریعتی و خانه خلاق آفتاب با حضور نمایندگان طرفین بررسی شد .

۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۳ کد : ۵۰۷۰ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشکده، روز چهارشنبه ۲۵ خردادماه در نشست مشترکی که با حضور دکتر ایمانیان رئیس مراکز رشد و نوآوری دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر کیان پور مدیر بخش بازاریابی خانه خلاق آفتاب، مهندس گرد رئیس دانشکده شریعتی و نمایندگان آنان  در اتاق شورا برگزار شد؛ ساز و کارهای همکاری و همگرایی بیشتر طرفین مورد بررسی قرار گرفت. بیان قابلیت‌ها و پتانسیل‌های موجود، ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده و بازدید از فضاها و امکانات مجموعه از جمله محورهای برنامه مذکور بود.
در پایان بازدید از فضاها و امکانات دانشکده، آقای کیانپور ضمن اشاره به پتانسیل بالای دانشکده، از قابلیت تبدیل شدن به هاب (قطب)، از آن یاد کرد.

گفتنی است این جلسه با توجه به توصیه و حمایت معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، برگزار گردید.

شایان ذکر است خانه خلاق آفتاب با هدف بستر سازی بهبود فضای کسب و کار، تحصیل ایده پردازی و حمایت از طرح‌های خلاقانه فعالیت می‌کند.عکس

عکس