برگزاری کارگاه آموزشی گریت و پلیتینگ

کارگاه آموزشی گریت و پلیتینگ به همت انجمن علمی و دانشجویی طراحی دوخت، پارچه و لباس و با همکاری مرکز نوآوری مد و لباس دانشکده، روز یکشنبه 8 خردادماه، در ساختمان پرنیان فاز2، برگزار شد.
در این ورک شاپ که به تلاش و برنامه ریزی استاد دکتر محبوبه الهی و اجرای استاد لیلی مناف پور، صورت پذیرفت، به بحث پارچه سازی به روش های گریت و پلیتینگ پرداخته شد و در خصوص اصول اولیه و طریقه استفاده از هر دو تکنیک کاربردی در گروه طراحی لباس و دوخت و همچنین نقش کار آفرینی آن در صنعت دکوراتیو و دیزاین، مطالبی بیان شد.
گریت در واقع به ایجاد نقش، برجستگی و تو رفتگی پارچه می گویند که توسط نقشه کشی روی پارچه و همچنین نخ و سوزن انجام میشود و پیلیتینگ، تکنیکی است که توسط کاغذ و ایجاد پلیسه های فرم دار متنوع  با استفاده از مختصات ساده ریاضی بر روی کاغذ ایجاد و سپس نقوش مدنظر بر روی پارچه، توسط حرارت « اتو» منتقل می شود.

عکس