پایان نامه منتخب دانشجوی معماری در رقابت تز

۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۰ کد : ۴۶۲۲ اخبار

هر ساله رقابت تز، توسط معماران  برای انتخاب بهترین پایان نامه های سال که در آنها نگرش و پاسخ به سوالات در زمینه  طراحی به بهترین نحو صورت گرفته باشد برگزار می شود.
این مسابقه توسط ۱۶ داور ابتدایی و ۴ داور نهایی ( آرمین دانشگر، هما فرجادی، رودولف الخوری و رابرت لویت ) که همگی معماران بنام در عرصه ی داخلی و بین المللی هستند داوری و سنجیده می شود.
پایان نامه ی مریم بختیاری ها به راهنمایی استاد فاطمه رستمی  مدیرگروه محترم رشته معماری دانشکده دکتر شریعتی ، تحت عنوان بامِ باغ که یک سیستم کشاورزی مخاطب محور است و برای حفظ باغستان سنتی قزوین که یکی صدها از میراث باارزش این سرزمین است جزو ۱۲ اثر منتخب و نهایی این رقابت انتخاب شده که مورد حمایت و تشویق گسترده ی جامعه ی معماری ایران قرار گرفته است .

این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و توفیق روزافزونشان را از درگاه ایزد منان خواستاریم.