سیزدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری

۱۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۶ کد : ۳۷۵۵ اطلاعیه
سیزدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری

مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران، با هدف توسعه گفتمان علمی، تبادل اندیشه‌ها، اشتراک دانش و انتقال تجارب موفق حوزه مدیریت شهری، جشنواره پژوهش و نوآوری(مجمع شهری تهران) را دوازده دوره برگزار نموده است. رویدادی که در طول بیش از یک دهه برگزاری، از سطح شهرداری تهران به سطح ملی و بین‌المللی ارتقاء یافته و تلاش نموده است بستری به منظور هم‌اندیشی جامعه علمی و دانشگاهی برای حل چالش‌های شهری را فراهم آورد.

به منظور بسترسازی تحقق رویکرد “تهران شهری برای همه” سیزدهمین دوره این جشنواره  به صورت مشترک همگام با هشتمین جشنواره پژوهش، آموزش و نوآوری مدیریت شهری و روستایی برگزار می‌شود.

این رویداد با مشارکت نهادها، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقات و نوآوری شهری، شرکت‌های دانش بنیان، پارک های علم و فناوری، انجمن‌های علمی و با ایده بهره‌برداری از آخرین تولیدات علمی و راهکارهای خلاقانه در حل چالش‌های شهری برنامه‌ریزی شده است.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت https://tuf.tehran.ir/ مراجعه فرمایید.