بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار ۱۴۰۰

۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۱ کد : ۳۶۲۳ اطلاعیه

با عنایت به نامه وزارت متبوع در خصوص لزوم مشارکت مراکز دانشگاهی در برگزاری بیستمین و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار به اطلاع می‌رساند؛ این نمایشگاه از تاریخ 24 الی 27 آذر ماه سال جاری برگزار می‌گردد.
لذا با اطلاع رسانی دقیق به اساتید محترم و دانشجویان عزیز صاحب ایده و اختراع، جهت ثبت مشخصات دستاوردهای فناورانه و طرحهای پژوهشی در سامانه ارزیابی فناوری به نشانی: www.irantechhub.ir اقدام فرمایید. صاحبان محترم فناوری می بایست فناوری‌های خود را با نام دانشگاه فنی و حرفه‌ای-آموزشکده/دانشکده ....... ثبت و حتما گزینه ارزیابی TRL را تکمیل نمایند.
شایان ذکر است آن دسته از پژوهشگران، فناوران و شرکت‌های فناور و دانش بنیان که سال قبل در سامانه ثبت نام نموده و قصد ویرایش یا درج اطلاعات و مستندات جدید را دارند می‌توانند از هم اکنون برای ویرایش از طریق سامانه اقدام نمایند.
جهت پاسخگویی به سئوالات احتمالی با خانم اصفهانی داخلی 2157 داننده تماس حاصل نمائید.