برگزاری سومین جلسه شورای پژوهشی دانشکده شریعتی به صورت مجازی

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۵ کد : ۳۰۹۸ اخبار

سومین جلسه شورای پژوهشی سال ۱۴۰۰ در روز سه شنبه مورخ ۲۱ اردیبهشت ماه با حضور خانم مهندس گرد رییس دانشکده، خانم دکتر روایی معاون پژوهش و فناوری و اعضای شورای پژوهشی دانشکده با موضوع بررسی مقالات ISI و علمی پژوهشی اعضای هیات علمی و مدرسان رسمی و حق التدریس به صورت مجازی برگزار گردید.
در ابتدای جلسه، مستندات جمع آوری شده مقالات توسط معاونت پژوهشی ارایه گردید و مقالات قابل پذیرش جهت ثبت در سامانه دانشگاه فنی و حرفه ای توسط اعضای حاضر در جلسه مشخص شد.
در ادامه خانم مهندس گرد ضمن تشکر از دانشگاه فنی و حرفه ای که اختیار تایید و بررسی مقالات را به عهده دانشکده ها گذاشته اند، تاکید بر توجه به کیفیت موضوعات مقالات و کاربردی بودن آن ها داشتند.
از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بررسی درخواست ارسال کتاب درحوزه پوشاک اقوام جهت چاپ توسط دانشگاه فنی و حرفه ای بود که پس از استماع نقطه نظرات اعضای شورا، تصمیمات مقتضی در این خصوص اتخاذ گردید.