مراسم رونمایی از جلد دوم کتاب دزفول شهر آجر برگزار شد

در این مراسم که عصر دوشنبه 11 اسفندماه برگزار و از طریق صفحات مجازی بصورت زنده و مستقیم پخش شد ابتدا مهندس علیرضا قادرپناه مدیر انجمن دوستی دزفول بعنوان بانی و باعث این مراسم به بیان نکاتی درباره این کتاب ارزشمند پرداخت سپس پیام تصویری مهندس غلامرضا نعیما از اساتید گرامی  گروه معماری دانشکده دکترشریعتی که بدلیل شرایط کرونایی امکان حضور در مراسم را نداشتند ، پخش شد .

مهندس حسین حاتمی نیا  ، استاد احمد افشاریان زاده پژوهشگر ، محقق و دزفول شناس و دکتر عباس چراغ چشم قائم مقام دانشکده اصول الدین دزفول و مهندس شهروز فرحمند از فعالان فرهنگی دزفول  از دیگر سخنرانان این مراسم بودند .

در انتها توسط  دکتر عباس چراغ چشم  و مهندس نادر سعادتی فر ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول از کتاب دزفول شهر آجر رونمایی شد ...

برای دیدن اخبار کامل این مراسم کلیک کنید