انتخاب ۱۵نفر از دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای دکترشریعتی درمراسم اختتامیه ی دهمین جشنواره مد و لباس فجر

۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۲ کد : ۲۹۲۵ اخبار

یازدهم اسفندماه مراسم اختتامیه دهمین جشنواره مد و لباس فجر با حضور عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیده مرضیه شفاپور دبیر کارگروه مد و لباس کشور و و رئیس دهمین جشنواره مد و لباس فجر و همچنین جمعی از طراحان و تولیدکنندگان این حوزه در تالار وحدت برگزار شد.
  رئیس جشنواره مدو لباس فجر در بخشی از سخنانش در این مراسم اظهار داشت: "جشنواره مد و لباس فجر امروز به عنوان یک رویداد بزرگ فرهنگی و هنری فرصتی مغتنم را برای توسعه تعامل و گفتگو فراهم کرده تا از این طریق کمک شایانی به مانایی و پویایی فرهنگ و هنر این خطه ازکره خاکی نماید. ما امروزمفتخریم که با برگزاری ده ها وبینار، کارگاه آموزش های داخلی و خارجی، برگزاری مسابقات زنده طراحی لباس و غیره زمینه‌ساز تبادلات و ارتباطات بیشتر را در سطح بین‌المللی و ملی فراهم کرده است.استقبال آحاد مردم اعم از صنعتگران و فعالان عرصه مد و لباس کشور و علاقه‌مندانی از آن سوی مرزها گواه این مدعاست.."
بنا بر گزارش دریافتی اسامی دانشجویان و دانش آموختگان گروه طراحی پارچه و لباس دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی که آثار خود را در زمینه های طراحی پارچه، کالکشن، پایان نامه، مسابقه زنده لباس اجتماعی بانوان و ... به دبیرخانه ی این جشنواره ارسال نموده بودند، حائز رتبه هایی بدین شرح شدند:

در بخش طراحی پارچه -   خانم فائزه حسن شاهی مقام سوم
در بخش کالکشن  -  خانمها فاطمه بیات و فاطمه مهدوی مقام دوم-- افسانه دستجردی مقام اول
در بخش پایان نامه کارشناسی-  آذین خلفی مقام پنجم-فاطمه افراسیابی پور و معصومه سامیان مقام چهارم- زهرا محمدی مقام سوم
در بخش مسابقه ی زنده لباس اجتماع بانوان-گروه مهدا :خانم ها اقدس محمد حسینی اکبری و فتحیه هاشمی گلزار و اکرم محمد حسینی اکبری کسب مقام اول

در بخش بالا پوش لباس مردانه -  گروه خانم افسانه دستجردی کسب مقام اول
در بخش مسابقه زنده عفاف و حجاب -گروه خانمها زهرا تقدمی و طاهره ایزد دوست کسب مقام اول
انتخاب ویژه هیات داوران در طراحی لباس-خانم کلثوم سلحشور

به گروه طراحی پارچه و لباس دانشکده و مقام آوران این جشنواره تبریک گفته و آرزوی موفقیت های آتی برای آنان داریم.