اولین نمایشگاه بین المللی رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی ایران تهران ۹۷

۱۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۴ کد : ۲۶۶ اطلاعیه
اولین نمایشگاه بین المللی رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی ایران تهران ۹۷

دانش و فناوری رباتیک و هوش مصنوعی به عنوان یکی از پیشران های موثر آینده بشری، همواره مورد توجه جامعه دانشگاهی و محققین علمی بوده است. کمیته ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران (فیرا) و دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) با همکاری وزارت علوم, تحقیقات و فناوری و وزارت صنعت، معدن و تجارت با هدف ایفای نقش موثر در پیشبرد این مهم، هشتمین دوره جشنواره بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی فیراکاپ آزاد ایران را با همکاری فدراسیون جهانی رباتیک فیرا (FIRA)، در تاریخ 10 الی 13 اسفندماه 1397 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار نماید. این مسابقات مرحله انتخابی مسابقات جهانی رباتیک فیرا 2019 بوده و تمامی علاقه مندان به حضور در این رقابت مهم بین المللی می بایست در مسابقات فیراکاپ آزاد ایران حضور بهم رسانند.

از همه اساتید، پژوهشگران، دانشجویان، دانش آموزان و علاقه مندان در زمینه های رباتیک و هوش مصنوعی دعوت می شود تا با شرکت در این دوره از جشنواره ما را در برگزاری باشکوه و موثر این همایش و همچنین ارائه و تبادل اطلاعات و دستاوردهای علمی و صنعتی، یاری نمایند. کمیته ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران فیرا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) و فدراسیون جهانی رباتیک فیرا (FIRA)  برای تمامی شرکت کنندگان این دوره از مسابقات آرزوی موفقیت دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت http://autcup.aut.ac.ir مراجعه نمایید.