گزارش بازدید مدرسه شاهد فاطمه زهرا (س) منطقه ۲ تهران

در روز چهارشنبه مورخ 30/11/98 پیرو هماهنگی های قبلی تعداد 50 نفر از دانش آموزان به همراه دونفر سرپرست درساعت 9 صبح حضور پیدا کردند .
کارشناس مسئول کارآفرینی جناب اقای تات  ضمن استقبال از آینده سازان میهن ابتدا با ابلاغ سلام مدیریت و معاونت محترم پژوهش دانشگاه گزارش مختصری از دانشگاه و نحوه ورود و همچنین رشته های دایر را ارائه نمودند.
پس از آن با حضور در نگارخانه دانشکده از نمایشگاه دایر بازدید به عمل آمده و حاضران از توضیحات خالق آثار بهره مند شدند . پس از ان با حضور در ساختمان فاز 3 آموزش از کلاس های حسابداری و علوم اداری و کارآفرینی بازدید نموده و حاضران از سخنان اساتید مربوطه بهره مند گردیدند .
پس از آن با مراجعه به کارگاه حجم بچه ها با سخنان اساتید محترم سرکار خانم دکتر چوبساز و وزیری با رشته های معماری و هنر آشنا شدند و  از کارگاه ها و کلاسهای تصویر سازی بازدید نمودند و با این مهارت  آشنا شدند .
سپس با مراجعه به فاز 2 از کارگاههای دوخت و چاپ و بافت پارچه و عکاسی به صورت مشروح بازدید نمودند واز راهنماییهای اساتید محترم بهره مند گردیدند .
درنهایت با مراجعه به مزار شهدای گمنام با ذکر فاتحه به روح شهدای گرانقدر بازدید در ساعت 12 پایان یافت.