مقالات خانم دکترسکینه سعیدی سار

مقالات سرکارخانم دکتر سکینه سعیدی سار عضو هیأت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای و مدیر گروه کشاورزی از تاریخ دیماه 1397 تا تابستان 1398  در مجله های ISI و علمی پژوهشی به شرح ذیل به چاپ رسیده است:

1-    مقاله در ژورنال Journal of Biochemical Technology, ISI
Effects of Paclobutrazol, Epi-Brassinosteroid on Morphophysiological Characteristics, Essential Oil Composition of Salvia Officinalis. Under Different Irrigation Regimes. J. Biochem Tech (2018) Special Issue (2): 153-165
2-    مقاله بین رشته ای در مجله علمی- پژوهشی پزشکی:
بررسی اثر محافظتی (پیشگیرانه) عصاره هیدروالکلی گیاه شاهتره گل ریز (Fumaria parviflora L.) در آسیب کبدی ناشی از وین کریستین در موش صحرایی نر. فصلنامه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، سال بیست و نهم شماره ۲ (پیاپی ۹۶، تابستان 1398 )

3-    مقاله بین رشته ای که خلاصه آن در ژورنال  cryobiology, ISI با ایمپکت فاکتور 141/2 چاپ شده است:
Evaluation Of Antifreeze Protein III for Cryopreservation of Human Sperm. Cryobiology 85 (2018) 125-126.
4- مقاله بین رشته ای در مجله علمی- پژوهشی پزشکی:
بررسی آثار استئوژنز داروی هومیوپاتی سیمفیتوم بر سلول های بنیادی مزانشیمی. مجله دانشکده علوم پزشکی نیشابور، سال ششم شماره ۱۹ (تابستان ۱۳۹۷)

این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون ایشان را از خداوند متعال خواستاریم.

معاونت پژوهش و فناوری