دومین دوره مسابقه برنامه‌نویسی دانشجویی دانشکده دکتر شریعتی

۲۹ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۳ کد : ۲۶۰۷ اخبار گروه کامپیوتر
دومین دوره مسابقه برنامه‌نویسی دانشجویی دانشکده دکتر شریعتی

دومین دوره مسابقه برنامه‌نویسی دانشجویی دانشکده دکتر شریعتی با عنوان دارکوب ۲ در روز جمعه ۲۸ آذر ماه ۱۳۹۹ با شرکت ۱۷ تیم از ساعت ۱۶:۰۰ الی ۱۹:۳۰ برگزار شد. در این دوره از مسابقه دارکوب، ۶ سوال با مجموع حداکثر ۶۰۰ امتیاز و حداکثر زمان پاسخگویی ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه در اختیار تیم‌های شرکت‌ کننده قرار گرفت و تیم‌های Smile ، Aurora و Gang Of Three به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را بر اساس امتیاز کسب شده تصاحب کردند.

اسامی نفرات تیم‌های برتر به شرح زیر اعلام می‌شود:

تیم اول: Smile (فاطمه شیخی) با امتیاز کامل ۶۰۰ از ۶۰۰

تیم دوم: Aurora (زهرا ضمیری) با امتیاز ۵۷۸ از ۶۰۰

تیم سوم: Gang Of Three (زینب شجرکار، اسرا صادقی و فرزانه خواجه گیلی) با امتیاز ۵۲۱ از ۶۰۰

مسابقه برنامه‌نویسی دارکوب ۲ در بستر سایت کوئرا برگزار شد و در آن تیم‌های برنامه‌نویسی دانشجویی، با استفاده از زبان‌ برنامه‌نویسی دلخواه و راه‌کارهای الگوریتمی، و تکیه بر قدرت تحلیل و حل مسأله خود، سوالات طرح شده توسط تیم برگزارکننده را حل کردند. امتیازات تیم‌های اول تا نهم این رقابت چالشی در ‌جدول زیر قابل مشاهده است.