نشست روسای دانشگاهی با موضوع هم اندیشی دانشگاه‌ها و دولت در شرایط تحریم آغاز شد.

۱۷ تیر ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۰ کد : ۹۴۹ اخبار و رویدادها
نشست روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری در دانشگاه الزهرا برگزار در حال برگزاری است

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، در این نشست اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری، روسای دانشگاه‌های کشور و تعداد زیادی از استادان و پژوهشگران حضور دارند.

این اجلاس که یکی از مهمترین نشست‌های روسای دانشگاه‌ها اعلام شده با موضوع «دولت و دانشگاه در شرایط تحریم» برگزار شده است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، این نشست یک‌روزه باهدف «تبیین وضعیت و چالش‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی کشور در شرایط تحریم» و «چگونگی بهره‌برداری از ظرفیت‌های علمی و تخصصی جامعه دانشگاهی در مواجه با چالش‌های احتمالی» برگزار گردیده است.

این نشست شامل یک بخش افتتاحیه و دو هم‌اندیشی با محورهای «سیاست‌های تولید ملی و اشتغال» و «تحلیل وضعیت اجتماعی، فرهنگی و ارتباط آن با تحریم» می باشد.

به نقل از خبرگزاری ایرنا، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تلاش است با برگزاری این نشست با دریافت دیدگاه‌ها و نظرات وزرا، همچنین همفکری با رؤسای دانشگاه‌ها در راستای اجرای برنامه‌های پیش رو حرکت کرده و با همفکری بیشتر این برنامه‌ها را به مسیرهای تاثیرگذارتر هدایت کند.

کلید واژه ها: نشست روسای دانشگاهی با موضوع هم اندیشی دانشگاه‌ها و دولت در شرایط تحریم