یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرکُم وَیُثَبِّت أَقدامَکُم (آیه ۷ سوره مبارکه محمد)

۱۴ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۵:۴۳ کد : ۷۹۶۵ اخبار و رویدادها
رئیس، اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی ضمن محکوم کردن این حمله و تسلیت به ملت بزرگ ایران خواستار پاسخ قاطع مسئولان و پیگیری از مجاری بین المللی برای مطالبه حقوق به حق مردم ایران شدند.

"یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرکُم وَیُثَبِّت أَقدامَکُم" (آیه 7 سوره مبارکه محمد).

در پی حمله ددمنشانه عصر  روز دوشنبه ۱۳ فروردین ماه ۱۴۰۳ رژیم کودکش صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق منجر به شهادت چند نفر از مستشاران نظامی ایران گردید، رژیم صهیونیستی پس از ۶ ماه جنایات بر علیه ملت فلسطین امروز هم این تجاوز هوایی را علیه کنسولگری ایران در دمشق مرتکب شده است که نقض کامل و فاحش مقررات بین المللی و روابط دیپلماتیک میباشد. رئیس ،اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی ضمن محکوم کردن این حمله و تسلیت به ملت بزرگ ایران خواستار پاسخ قاطع مسئولان و پیگیری از مجاری بین المللی برای مطالبه حقوق به حق مردم ایران شدند.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی