پیام تبریک حوزه روابط عمومی دانشکده در پی انتصاب سرکار خانم دکتر زارعیان به سمت سرپرست دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی

۲۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۶:۱۲ کد : ۷۹۴۳ اخبار و رویدادها

سرکار خانم دکتر زارعیان

سرپرست محترم دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی

با احترام بر خویش فرض می دانم از سوی خود و همه استادان، کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی، انتصاب شایسته و مدبرانه حضرت عالی را به سمت ریاست دانشکده صمیمانه تبریک عرض نمایم.

انتصاب مسرت بخش شما خواهر ارزشی، مؤمن و متعهد در آن جایگاه گرانسنگ بشارت دهنده محیطی پویا و سرشار از شور و نشاط و نوید بخش افزایش فضای دانش و بینش درکالبد همه علاقمندان به این مجموعه عظیم علمی گردیده است.

از درگاه ایزد منان عزت، سربلندی و توفیقات همه خدمتگزاران به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی را مسالت دارم و برای سرکار عالی مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی دانشکده تمنا دارد.

روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی