پیام تشکر بسیج اساتید دانشکده شریعتی از عزم راسخ این ملت سرفراز

۱۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۱ کد : ۷۸۹۳ اخبار و رویدادها
بسیج اساتید دانشکده شریعتی در مقابل عظمت این ملت سرفراز، سر تعظیم فرود می آورد و صبح ظهور را برای آنان آرزومند است.

بسم الله الرحمن الرحیم
یازدهم اسفند، بار دیگر دست قدرت پروردگار از آستین ملت بزرگ ایران بیرون آمد و برگ زرین دیگری بر افتخارات دلیرمردان و شیرزنان سرزمینمان افزود.  درود بر عزم راسخ ملت ایران که مکر شیاطین را بی اثر کردند. سلام بر بصیرتشان که ولی خدا را تنها نگذاشتند. آفرین بر همتشان که دین خدا را یاری کردند و دشمنان به کمین نشسته وطن را مایوس نمودند. هر برگه رای که به صندوق انداخته شد، رای به امنیت و آبادانی وطن، رای به زندگی بهتر فرزندانمان، رای به عزت و اقتدار کشورمان و رای به آرمان های بلند انقلابمان بود.
زبان از بیان عظمت این مردم، قاصر است که چه خوش درخشیدند.