اردوی نجوم درون شهری دانشجویان دانشکده شریعتی تهران- ری گردی

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۲ کد : ۷۸۸۳ اخبار و رویدادها
اردوی درون شهری دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای شریعتی تهران در تاریخ ۱۰ اسفند۱۴۰۲ با حضور غلامحسین رستگارنسب مربی نجوم و ستاره شناسی دانشکده شریعتی برگزار شد.

اردوی درون شهری دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای شریعتی تهران در تاریخ 10 اسفند1402 با حضور غلامحسین رستگارنسب مربی نجوم و ستاره شناسی دانشکده شریعتی برگزار شد.

دانشجویان در مرکز نجوم حرم حضرت عبدالعظیم(ع) در مورد تاریخچه رصدخانه توسط مسئول مربوطه اطلاعاتی کسب و کار با تلسکوپ را مشاهده کردند و در بخش دیگری از رصدخانه با ابزارهای قدیمی مانند ربع جداری و ذات الشعبتین و سایر ابزارهای اندازه گیری و همچنین موزه پیدایش تقویم هجری شمسی که با تلاش استاد محمدرضا سیادت احداث شده است بازدید و با شکل گیری آن آشنا شدند. در ادامه ضمن حضور در مرکز علوم و فنون و آسمان نما با سیارات و اقمار و اجرام غیر ستاره ای و زندگی ستارگان از مرگ تا مرگ و همچنین مراحل پس از مرگ ستاره ها که شامل سیاهچاله ها و ستاره های نوترونی و غیره می شود، آشنا شدند.

در انتها آنها به کار با وسایل علمی پرداخته و آزمایش های مختلفی را با ابزارهای موجود انجام دادند.
گفتنی است در ادامه این گردش علمی دانشجویان با حضور در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و ادای فریضه نماز به برج طغرل رفته و تاریخچه برج و مرمت های آن از تقریبا هزار سال قبل تا امروز برای آنها گفته شد که یکی از ویژگیهای مهم برج طغری، ساعت آفتابی استوانه ای بود و دقیق خواندن ساعت آفتابی بر دیواره خارجی برج را فرا گرفتند.