انتصاب رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به‌ عنوان رئیس کمیته تخصصی بازرگانی، صنایع و معادن قرارگاه کمک به ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی کشور

۱۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۸ کد : ۷۸۷۷ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
طی حکمی از سوی رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها، دکتر خسرویان به‌ عنوان رئیس کمیته تخصصی بازرگانی، صنایع و معادن قرارگاه کمک به ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی کشور منصوب شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، اولین جلسه کمیته تخصصی بازرگانی، صنایع و معادن قرارگاه کمک به ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی کشور با حضور دکتر مردانی، رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، دکتر خسرویان، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، اعضای کمیته و صاحب‌نظران این حوزه، سه‌شنبه ۸ اسفندماه ۱۴۰۲ در محل سازمان بسیج اساتید کشور برگزار شد.

در این جلسه اهداف، برنامه‌ها، ساختار و وظایف این کمیته توسط دکتر مردانی مورد بررسی قرار گرفت.  در ادامه، دکتر خسرویان بزرگ‌ترین مزیت تشکیل این کمیته را نگاه ویژه به مسئله صنعت از منظر حکمرانی خواند و برخی از دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود را تشریح کرد.

گفتنی است، ابلاغ دکتر خسرویان به‌ عنوان رئیس کمیته تخصصی بازرگانی، صنایع و معادن قرارگاه کمک به ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی کشور توسط دکتر مردانی، رئیس سازمان اساتید دانشگاه‌ها به ایشان تسلیم شد.