در آستانه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری: برگزاری نشست تبیینی انتخابات در سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین حاتم‌پوری

۱۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۴ کد : ۷۸۷۵ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
نشست تبیینی نقش نخبگان و دانشگاهیان در مشارکت حداکثری در انتخابات، با حضور نماینده عالی دفتر آیت‌الله قمی و هیئت همراه، ریاست دانشگاه فنی و حرفه‌ای، اعضای هیئت رئیسه و جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان استان تهران و البرز، دوشنبه، هفتم اسفندماه ۱۴۰۲ در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمین حاتم‌پوری در نشست تبینی انتخابات ضمن تبریک عید ولادت حضرت صاحب‌الامر (عج) و ارائه تفسیر مختصری بر صلوات معظم شعبانیه، حضرت علی (ع) را میزان دانست و تصریح کرد: درستی و راستی اعمال و رفتار می‌بایست با این میزان سنجیده شود.

ایشان همچنین خدمت به خلق و حفظ بیت‌المال را اولویت امور برشمرد و توجه به این موارد را از سفارشات مهم اسلام ذکر کرد.

گفتنی است نشست مذکور به همت ستاد انتخابات دانشگاه فنی و حرفه‌ای و در آستانه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در سازمان مرکزی برگزار شد.