برگزاری دومین جشنواره بین المللی سلامت دانشجویان

۰۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۲ کد : ۷۸۳۴ اطلاعیه ها
مهلت ارسال آثار تا ۲۵ اسفند

دومین جشنواره بین‌المللی سلامت دانشجویان با موضوع سلامت و همدلی و شعار "ما یک خانواده ایم و هم سرنوشتیم" در حال برگزاری است. تمرکز این جشنواره بر روی قشر جوان دانشجو است و قصد دارد تا با در نظر گیری معضلات و مسائل دانشجویی در راستای سلامت دانشجویان قدم‌های موثری بردارد.

این جشنواره بستری است برای مشارکت فعال در حوزه سلامت برای ارائه ایده‌ها، دستاورد‌ها و کشف استعداد‌های برتر و معرفی و بهره برداری از این ظرفیت‌های کم نظیر دانشجویی که با پیوست رسانه‌ای منسجم و متمرکز اقدام به ترویج مفاهیم حوزه سلامت روان و فعال سازی جریان اجتماعی پویا در بدنه دانشجویی و نخبگانی کشور می‌نماید.

محور‌ دومین جشنواره بین المللی سلامت دانشجویان؛
سلامت و همدلی

بخش های رقابتی؛
آموزش و پژوهش _ هنرهای نمایشی _ تولیدات رسانه‌ای _ هنر‌های تجسمی _ فناوری های نوین

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال آثار می‌توانند به وبسایت جشنواره به آدرس  www.salamatfest.com
مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است که آخرین مهلت ارسال آثار 25 اسفند ماه 1402 خواهد بود.

برای مشاهده جزئیات بیشتر وارد لینک زیر شوید.
B2n.ir/m56001