جلسه معاونت آموزش پیرامون برگزاری امتحانات

۲۰ دی ۱۴۰۲ | ۲۲:۱۷ کد : ۷۷۲۱ اخبار و رویدادها
در این جلسه در خصوص شیوه و شرایط برگزاری امتحانات، تعداد مراقبان هر امتحان و شرح وظایف آن، تشریح دستورالعمل ارسالی از دانشگاه فنی و حرفه ای و اجرای دقیق آن و ... بحث و گفتگو شد.

به گزارش روابط عمومی، جلسه هماهنگی قبل از شروع امتحانات پایان ترم نیمسال اول جهت برگزاری امتحانات بهتر با حضور دکتر چوبساز معاون آموزشی و مسئولین واحدها در مورخ بیست دی ماه در حوزه معاونت آموزش برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر چوبساز ضمن تشکر از زحمات کارکنان در حوزه های مختلف، نکاتی پیرامون برگزاری هر چه بهتر امتحانات پایان ترم را متذکر شد و امتحانات را نتیجه فعالیت یک ترم تلاش دانشکده بیان نمود.
ایشان ضمن ارائه گزارش برنامه ریزی جامع امتحانات در خصوص شیوه و شرایط برگزاری، تعداد مراقبان هر  امتحان و شرح وظایف آن، تشریح دستورالعمل ارسالی از دانشگاه فنی و حرفه ای و اجرای دقیق آن، توضیحات تکمیلی را ارائه نمود و خواستار همکاری همه واحدها جهت برگزاری امتحاناتی مطلوبتر شد.

در ادامه افراد حاضر در جلسه پیشنهادات و نظرات خود را در رابطه با مسائل مطرح شده بیان نمودند